Contacteer Ons

0476 / 38 50 62

[email protected]

Nick Hannes

Begionalaan 58
2275 Wechelderzande

Bekijk routemap

LUCHTGOMMEN

Als professional voor schilder- en lakwerken legt Schilder- en decoratiewerken Nick Hannes een nauwkeurige expertise aan de dag voor de techniek van luchtgommen in regio Wechelderzande. Zo geeft u uw houten bekleding of meubilair een mooie, nieuwe uitstraling.

Wat is luchtgommen?

Luchtgommen is een relatief nieuwe techniek die vergelijkbaar is met zandstralen, maar is veel fijner en preciezer. Bij luchtgommen worden afgeronde keramische korrels onder zachte druk op het oppervlak gestraald waardoor de ondergrond niet beschadigd wordt, maar oude afwerkingslagen toch verwijderd kunnen worden. Na het luchtgommen van uw trappen, meubilair of houten bekleding kan het oppervlak voorzien worden van een nieuwe afwerkingslaag. Deze afwerking wordt steeds afgestemd op uw wens: van verf tot vernis en olie.

Tot in de kleinste details

Deze techniek maakt het mogelijk om heel fijn te werk te gaan, waardoor het een uiterst geschikte methode is voor gedetailleerde voorwerpen met decoraties. Als vakman beschik ik dan ook over de nodige technische knowhow en het juiste gereedschap om bijvoorbeeld uw kasten, houten vloer of plafondbalken te luchtgommen. Een hoogwaardige kwaliteit en vooral een adembenemend resultaat is wat ik garandeer voor elk project.

Benieuwd hoe ik uw interieurproject aanpak? Neem dan even vrijblijvend contact op met Schilder- en decoratiewerken Nick Hannes uit Wechelderzande.